O nama

Program Radija Makarska Rivijera počeo se emitirati 12.siječnja 1992.godine.
Danas emitiramo na dvije frekvencije 97,6 mHz i 98,4 mHz.
Raznolikim  i dinamičnim programom nastojimo slušateljima približiti sve segmente društvenog života, s naglaskom na kvalitetu sadržaja kojeg promovira, a u svrhu pozitivnog utjecaja na društvo u cjelini. 
Naša programska shema pruža brojne teme slušateljima svih generacija i različitih interesa. Kroz program promičemo politički pluralizam, kulturu demokracije, društveni dijalog i ljudska prava.
 
Započeli smo kao ratni radio prateći Domovinski rat  na južnom bojištu nastojeći pružiti slušateljima pravodobne informacije.
 
Posebnu pozornost pridajemo radu lokalne uprave od Brela, preko Baške Vode, Makarske, Tučepi, Podgore do Gradca, nastojeći objektivno prezentirati sve što se događa. 
 
Redovno prateći rad svih struktura lokalne vlasti, kao i svih udruga i pojedinaca koji doprinose razvoju civilnog društva, nastojimo informirati i poticati, afirmativno sudjelovati u različitim projektima.
 
Raznolik program koji donosi informacije i teme iz različitih društvenih sfera poput kulture, gospodarstva, posebice, turizma, sporta, odgoja i obrazovanja, rada različitih udruga i organizacija, slušateljima omogućava pravovremeni uvid u događaje, te im pruža priliku da se upoznaju s nečim novim ili pak, da prošire svoja znanja. 
 
Glazbeni dio programa je prepoznatljiv, te nudi uvid u recentnu glazbenu produkciju, kako svjetsku, tako i domaću. U skladu sa poslovicom „o ukusima se ne raspravlja“ naši glazbeni urednici uz mainstrem glazbu, prate različite glazbene pravce, ali i stvaralačka razdoblja od davnih 50-ih, 60-ih do danas. Interakcijom slušatelja, glazbenika i urednika nastojimo i educirati i zabavljati glazbom, ali i čuvati bogatu glazbenu baštinu našeg podneblja.
 
Djelatnici:
 
Mario Katić
Marela Čović
Marko Bušelić
Zoran Spajić
Dragan Katavić
Ivna Talaja
Martina Topić
Snježana (Žana) Šulenta
 

Četvrt stoljeća rada i stvaranja, do trećeg kata stare srednje škole u Makarskoj, odavna izlizanim skalama, popeo se cijeli niz prijatelja radija, suradnika, zaposlenika, branitelja, glazbenika, političara, umjetnika, gospodarstvenika, slučajnih prolaznika, i svi su oni utkani u 25 godina RMR-a... Uz našega don Ivu Đurđevića koji nas je prerano napustio, i danas se s istim guštom i voljom penjemo ka trećem katu...

Od srca hvala...


Slušajte nas Vašim omiljenim playerom

INFO

RADIO MAKARSKA RIVIJERA d.o.o
MBS: 060090159
OIB: 76349281254
MATIČNI BROJ TVRTKE: 0327255  
SPLITSKA BANKA IBAN: 
HR5523300031100132361                                    

Kontakt

HR  -  21300  Makarska
Poljana don Mihovila Pavlinovića 1/3
P.P. 2
Tel.:   +385 (0) 21 615 976
Fax.:  +385 (0) 21 616 909
Mob: +385 (0) 91 615 9760

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.radiomakarska.com

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Subota 07.00 – 20.00